suptraining

Suppers
ontwikkel je techniek

 

Heb jij een passie voor suppen wil je meer bereiken en het ultieme uit jezelf halen? Dan ben je bij SubTraining aan het juiste adres. 

Wij bieden cursussen op verschillende niveaus, net een stapje hoger dan de meeste SUP-Clubs uit de buurt. Dat maakt ons onderscheidend. Boek nu een afspraak bij onze gepassioneerde trainers van SubTraining zodat je de volgende stap maakt door te werken aan je techniek, kracht, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie. Met een totale body workout ga jij maximaal genieten van deze fantastische sport.

OMGEVING
Wij vertrekken wekelijks vanuit ’s-Hertogenbosch op verschillende, mooie locaties zodat je elke keer weer wordt uitgedaagd om te leren over plaatselijke stromingen en omgevingsomstandigheden. Niets is standaard, net als het weer!  

ECHT IETS VOOR JOU?

We geven zeker losse lessen maar om echt aan je techniek en conditie te werken is het verstandig om te starten met de basistraining.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

tarieven & data

Basiscursus

€ 90,00 I 2 lessen
 
Locatie: Zuiderplas Den Bosch
Duur les: 75 min.
 
Vrijdag 20 augustus: 19:00 uur
Zaterdag 21 augustus: 9:30 uur

personal training

€  65,00 I 1 pers.
€  45,00 I 2 pers.
€  37,50 I 3 pers.

€  30,00 I 4 pers.

Locatie: Zuiderplas Den Bosch
 
DAG & TIJD
In samenspraak

EXCL. BOARD & PADDLE.
KOSTEN VOOR BRUIKLEEN: €10,00

Suptraining

€  17,50

Elke zaterdag
Van 9:30 t/m 10:30 uur suptraining
Meld je aan en doe lekker mee!
Locatie: Zuiderplas Den Bosch

EXCL. BOARD & PADDLE.
KOSTEN VOOR BRUIKLEEN: €10,00

Schermafbeelding 2020-06-26 om 11.44.18.

4-5

sept.

2021

SUP11

city

tour

ga jij deze uitdaging met ons aan?

Wie gaat er met ons deze uitdaging aan? 
We hebben er een heel jaar voor om te trainen. Wij hebben er zin in, jij ook?

SUP11 City Tour

maak kennis

met onze trainers

suppen_G&S_2.jpg
suppen_G&S_3.jpg

sebastiaan de Ranitz

Eigenaar van SubTraining en mede partner van de SupTraining. Samen met Genco hebben zij een grote passie voor suppen. Sebastiaan heeft 3x meegedaan aan de Elfstedentocht dus hij weet als geen ander hoe je met verschillende weersomstandigheden moet omgaan en grenzen kan verleggen. Het lesgeven zit net als bij Genco in zijn DNA en daarom hebben ze samen de handen ineengeslagen om deze mooie Sup-Club op te zetten.

Genco anit

Al jaren een fanatieke supper met een hele grote passie voor watersport, en dan voornamelijk suppen. Hij geeft al jaren les aan individuele fanatiekelingen of aan groepen. Fun staat voor hem bovenaan. Ook Genco heeft meegedaan aan de Elfstedentocht, eerst als deelnemer en daarna als coach van Sebastiaan.

START TRAINING TODAY