IMG_4822.jpg

over ons

In 2011 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten: Sub Training, professionele sportbegeleiding in de buitenlucht op mooie, diverse locaties. In mijn leven is sporten, bewegen en bewust met voeding omgaan niet meer weg te denken. Ik merkte dat vrienden en kennissen steeds meer advies aan me gingen vragen rondom training en voeding. Dit was het moment dat ik besloten heb om van mijn passie mijn beroep te maken. Het is geweldig om mijn passie over te kunnen brengen op anderen en te zien hoe ieder op zijn eigen niveau in een snel tempo verbetert en zijn of haar grenzen verlegt. Het draait allemaal om beweging en fun. Hier krijg ik echt een kick van!

In de buitenlucht ga je deelnemen aan verschillende trainingen, waarbij je leert je eigen grenzen te verleggen zodat jij jouw doelen kan bereiken. Onder begeleiding van professionals bieden wij een op maat gemaakt en afwisselend programma aan voor zowel beginners als gevorderden. Individuele aandacht staat hierbij centraal.

We hebben een gevarieerd aanbod van diverse groepstrainingen, wat betekent dat er zeker iets voor jou bij zit.

sub_01.jpg

Sebastiaan de ranitz

owner & trainer

Zowel professioneel als privé zijn sporten, bewegen, coachen en bewust bezig zijn met mijn gezondheid altijd belangrijk geweest.

 

Een groot deel van mijn loopbaan werkte ik bij de Mariniers en bij het Korps Commandotroepen. Daar was het uiteraard erg belangrijk om fit en gezond te leven. Ik merkte dat ik mezelf continue wilde ontwikkelen. Na deze bijzondere periode heb ik een aantal jaren als persoonlijk beveiliger voor de Nederlandse diplomaten in Afghanistan gewerkt. Daar is duidelijk geworden dat ik beweging en coaching wilde combineren in mijn volgende avontuur: het starten van mijn eigen bedrijf en zo ontstond SubTraining!

Elke dag geniet ik van het werken met mensen en fysiek bezig zijn. En hoe mooi is het om zo ook de doelen van anderen te realiseren!  ​

MAIL

genco_01.jpg

genco anit

trainer

In 2012 vroeg Sebastiaan mij om training te geven bij SubTraining. Een hele eer! Met veel plezier geef ik training aan verschillende groepen vol enthousiaste leden. In het begin gaf ik voornamelijk Bootcamp. Inmiddels kan ik Personal Training en de WOD Training aan mijn lijstje toevoegen.
Ook vind ik het geweldig om de deelnemers enthousiast te maken om mee te doen aan diverse obstakel- en trailevenementen. Denk hierbij aan de Mud Masters en Koning van Spanje in Limburg. Mij spreuk is; ‘Let’s do it together!’

 

In december 2011 ben ik begonnen als lid van SubTraining. Daarvoor heb ik 25 jaar lang waterpolo gespeeld en was ik heel lang zoekende naar een andere sport die bij mij zou kunnen passen. Je kon mij vaak vinden in een outdoor winkel. Dit was dan ook dé plek waar ik in aanraking kwam met SubTraining. Kort daarna stond ik op de Oosterplas voor een Bootcamp training. Dit was voor mij simpelweg leuk, gevarieerd en lekker zwaar. Ik maak er geen geheim van dat ik zwaar verslaafd ben aan buiten sporten! 

MAIL