groepsles.jpg

groepstrainingen

Tijdens een groepstraining sport je op je eigen niveau. Dit is met mensen die er net als jij van houden om buiten te zijn en zichzelf uit te dagen. Elkaar motiveren en helpen om te verbeteren. Hierbij wil je je eigen grenzen verleggen.

 

Wij zijn er voor je om een doel te bereiken. Onder begeleiding van professionals bieden wij een op maat gemaakt programma aan voor zowel beginners als gevorderden. Individuele aandacht staat hierbij centraal.

We hebben een gevarieerd aanbod van diverse groepstrainingen, wat betekent dat er zeker iets voor jou bij zit.

ons aanbod

IMG_2237.jpg

wod

Betekent Work-out Of the Day. Deze trainingen worden op 3 dagen gegeven om half 7 in de ochtend. Elke training is anders, het is nooit hetzelfde.

Deze trainingen zijn voor de Early Birds die lekker vroeg in de ochtend aan de slag willen gaan zodat ze heerlijk aan hun werkdag kunnen beginnen. Deze training duurt 3 kwartier aan de Oosterplas of aan de Zuiderplas als er niet getraind kan worden i.v.m. de processierups.

strength

Dit is een krachttraining waar we voornamelijk met de kettlebells, clubbells, sandbags en andere attributen trainen. We houden ons voornamelijk bezig met techniek. Als de techniek goed is kan je steeds meer spelen met de gewichten.

 

Deze trainingen worden op maandag- en woensdagavond gegeven van 19:30 - 20:30 uur in het Zuiderpark.

zondag.jpg

HIIT 

Oftewel de High Intensive Interval Training. Dit is een intensieve Bootcamp. We doen alle oefeningen met ons eigen lichaamsgewicht. 

Hou je van een wat uitdagende training waarbij je aan het einde van de les helemaal op bent? Dan ben je bij deze training op het juiste adres. 

 

Deze training wordt op woensdagavond om 20:00 uur gegeven in het Zuiderpark.

Heavy shit

Bij deze training gaan we tot het gaatje. Het is een training waar je bij wilt zijn, hij is helaas niet voor iedereen geschikt. Je wordt gevraagd om mee te trainen. Het niveau is erg hoog. En je techniek en conditie moeten in orde zijn.

 

Deze training wordt vanuit de garageplein achter de Bachstraat in Den Bosch gegeven, op donderdagavond om 19:00 uur.

DSCF0612 2_BW.jpg

zondag zuid

Dit is een toegankelijke Bootcamp les waar het sociale gehalte erg hoog is. Het is voor ieder niveau geschikt. 

Deze training wordt op zondagochtend om 09:30 uur gegeven in het Zuiderpark.

START TRAINING TODAY