IMG_7783.JPG

coaching

Coaching trajecten doen we in teamverband of individueel. Wil je een team sterker maken of heb je een doel voor ogen waar je voor wilt trainen? Dan kunnen wij van SubTraining jou daarbij helpen. 


Hoe mooi is het om een team die totaal niet samen kon werken nu als de beste samen presteren. Of die ene persoon die dat doel voor ogen had, die uiteindelijk zichzelf zo heeft weten te ontwikkelen om dat doel te bereiking. Dat is een beloning op ons werk waar wij heel blij van worden.

Teamverband: Met onze coach-trainingen versterken we de relatie, het begrip en de waardering tussen teamleden. Elkaar beter leren kennen in een omgeving die voor iedereen vreemd is. Ervoor zorgen dat je één team wordt. Dat elkaar steunt en allemaal hetzelfde doel hebben. Dat je de ander accepteert. Zo zorgen we dat teams beter, leuker en productiever worden. Want sterke teams zorgen voor top resultaten.

Denk je nu ook ik zit met iets wat opgelost moet worden. Neem dan contact met ons op.

- teams & individuele trainingen -

maak kennis

met onze trainers

sub_01.jpg
genco_01.jpg

sebastiaan de Ranitz

Zowel professioneel als privé is bewegen, sporten, coaching en bewust bezig zijn met mijn gezondheid altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest...

Genco anit

Met veel plezier geef ik training aan verschillende groepen vol enthousiaste leden. In het begin gaf ik voornamelijk Bootcamp...

START TRAINING TODAY