IMG_4741.jpg

bedrijfstraining

Actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder, zijn beter gemotiveerd en stralen positieve energie uit. Hoe mooi is het om je medewerkers aan het bewegen te krijgen. Daarvoor hoef je niet per se een eigen ruimte te hebben.

Wij van SubTraining komen naar je bedrijf toe en gaan met je medewerkers heerlijk de buitenlucht in. Het is toegankelijk voor ieder niveau. Het uitgangspunt is het fit(ter) en sterker maken van je medewerkers/ team.

Elke bedrijf heeft zo zijn eigen voorkeur. Je zou kunnen sporten voor- tijdens- of na werktijd. Na een goed intakegesprek komen we samen tot een mooi voorstel.

Teamuitjes combineren met sport voor het ultieme groepsgevoel; wij ontwerpen op maat een programma dat helemaal aansluit op jullie wensen. We denken mee hoe we doelstellingen kunnen vertalen naar een mooi event waarmee de teamgeest weer een extra boost krijgt. Een mentaal vitamineshot waar met plezier over nagepraat wordt!

- tevreden klanten -

maak kennis

met onze trainers

sub_01.jpg
genco_01.jpg

sebastiaan de Ranitz

Zowel professioneel als privé zijn sporten, bewegen, coachen en bewust bezig zijn met mijn gezondheid altijd belangrijk geweest.

Genco anit

Met veel plezier geef ik training aan verschillende groepen vol enthousiaste leden. In het begin gaf ik voornamelijk Bootcamp...

START TRAINING TODAY